Hans Jonkhof Nieuws 3 Comments

Het museum is recent in het bezit gekomen van een fotoalbum afkomstig van de Schutsluis. Het album (periode 1966-1977) bevat een paar honderd foto’s gemaakt op het terrein en tijdens uitstapjes. Binnenkort in het museum in te zien!

(De Schutsluis was een jeugdzorg internaat in Doorn. In 1985 overgenomen door Valkenheide en geleidelijk zijn de pupillen vanuit Doorn naar het terrein in Maarsbergen verhuisd).

• Eddy Islaratoeboen Beantwoorden

Ik heb als kind van 1969 t/m 1972 gewoond in het internaat de schutsluis. Sterker nog ik denk dat ik mijzelf herken op een foto dat we aan het knutselen zijn. Ik zou hier graag meer van willen zien.

24 januari 2020 at 20:23
    • Rob de Roo Beantwoorden

hallo ik zat in kindertehuis Dennenoord in die periode vlak bij jullie , en ik herinner mij de voetbal wedstrijden die wij tegen elkaar hadden in die periode klopt dat???

24 april 2020 at 15:33
  • Hans Jonkhof Beantwoorden

Hallo Eddy,
    Je kunt het album tijdens openingstijden in het museum komen bekijken.

Mocht je een facebook account hebben dan kan ik deze besloten facebook groep aanbevelen. Er zijn daar meer leden die in jouw tijd in de Schutsluis woonden: https://www.facebook.com/groups/1686732858221924/

25 januari 2020 at 21:13